TEMPORADA 2017-2018

miércoles, 29 de octubre de 2014

FOLGUEIRO - MATELA

Desprazamento á costa no mesmo dia do Madrid - Barça e de volta cunha goleada.
O Matela aguantou 44 minutos sen encaixar e no derradeiro suspiro antes do pitido que marcaría o remate da primeira metade encaixou o chamado gol psicolóxico.
A primeira metade foi un toma e daca: calquera dos dous equipos puido marcar. Os primeiros dez minutos foron dos locales logo estabilizou un pouco o xogo, do 15' ó 30 dominaron os visitantes e cara ó remate a cousa estivo moi repartida.
Na segunda metade os visitantes tiveron mala sorte e marcan o dous a cero en propia porta, catro minutos mais tarde subirían ó marcador o 2 a 1 de falta directa por medio de Hugo.
Aínda quedaban 25 minutos de xogo e o Matela bótase a por o partido. Ó debilitar a defensa o ataque vólvese mais efectivo, deste xeito o Folgueiro marcaría outros dous goles mais que deixaron o marcador no 5 -1 definitivo.
Colexiado: Jesús Martín Florez.