TEMPORADA 2017-2018

jueves, 16 de octubre de 2014

FERROVIARIA - MATELA

Último dia de S. Froilán, campo artificial, equipo novo na competición, e o Matela con baixas;  unha chea de cousas que a priori complicaban a xornada.
Nembargantes o Matela saíu moi confiado ó terreo de xogo e xa nos primeiros minutos dispuxo de ocasións para marcar. Tivo a primeira Marcos T. cabeceando un saque de córner que sae rozando a portería. Mais tarde e xa pasada a media hora sería o Ferroviaria quen disporía dunha boa ocasión pero Pablo encargóuse de estragala.
Rematan os primeiros 45 minutos e o marcador reflexa o cero a cero do comezo, pero con varias ocasións para ambos lados. Tralo paso por vestiarios e os 3 minutos da reanudación os locais marcan por medio de Faustino.
Tan só 10 minutos mais tarde Sarceda de penalti pon o empate no marcador (penalti moi discutido polos locais) así como o segundo gol que marca Hugo no 68'. Sarceda de novo, no 71', sube ó marcador o 1 a 3 definitivo, cun moi bo lanzamento de falta.
Dende aquí desexarlle ós nosos lesionados moito ánimo e unha pronta recuperación, sobre todo a Manuel Barreiro que onte mercores foi operado de menisco nun xionllo.
Colexiado: Juán Fernando Salgado Paz