TEMPORADA 2017-2018

miércoles, 29 de enero de 2014

CODESIDO - MATELA

Os visitantes necesitaron de 48 minutos para  anotalo primeiro gol da tarde no dificil campo de Codesido, pese a dispoñer de varias ocasións bastante claras na primeira metade.
Adrián  ós dous minutos de xogo xa avisa con un lanzamento raso que lle sae rozando o pau esquerdo da portería local; disporía doutras ocasións pero non consigue marcar ata o minuto 73 de partido.
Foi Sarceda quen abriu a tanda goleadora dos visitantes no minuto 54, de falta directa ó borde da área, García dispuxo dunha ocasión clarisima no minuto 57 pero saíulle rozando o pao. Hugo marcou por partida dobre no 66 e no 71 e remataría Rubén Vázquez no 85 marcando de penalti.
Colexiado: José Manuel Alvariño Cruña
O vindeiro sábado (día 1) as 16:15 h. enfrentámonos en San Lourenzo ó Abadín, 2º clasificado.