TEMPORADA 2017-2018

martes, 3 de diciembre de 2013

MATELA - CELTA BARREIROS

A falta de dúas xornadas para rematala primeira volta recibimos na casa  ó Celta Barreiros, que tan só contaba con 12 xogadores igual que os locais.
O Matela comeza o partido demasiado frío e non é quen de facerse co xogo, deste xeito no minuto 27 encaixa o 0 a 1 obra de Diego Vázquez. Ata moi pretiño dos 45 todo sigue igual, os visitantes tentan defender o seu gol e os locais buscan a igualada, que consiguen no 44 por medio  de Javi Rielo que cabecea un saque de banda de Pedro.
O descanso séntalle ben ós locais que saen mais centrados no xogo, fanse coa posesión do balón e no minuto 53 Manu Barreiro consigue a remontada logo de rematar entre os tres paos un rechace na área, precedido dun saque de banda. O tres a un definitivo consigueo Beni de falta.
Esta fin de semana non hai competición, o próximo partido será contra o Folgueiro o sábado 14 e logo chegan as vacacións de nadal; haber si vamos vaciando a enfermería!!!!
Colexiado: Rubén Folgueira Rios