TEMPORADA 2017-2018

lunes, 14 de octubre de 2013

ABADIN - MATELA

Onte domingo desprazamonos ata Abadín para disputar o partido correspondente á quinta xornada.
O Matela sorprendeu ós locais nada mais comezalo partido, tan só pasaban 3 minutos dende o comezo cando nun saque de córner Hugo abre o marcador. Os locais non disponen de ocasións mais no minuto 20 cun penalti (que pese a que Marcos adiviña o lado e roza o balón, non é quen de páralo) igualan o marcador.
 O Matela non se vén abaixo e dispón de ocasións pero é o Abadín quen no minuto 46 pon o 2 a 1 no taboleiro logo dunha xogada pola banda e o correspondente centro, o balón peta non xogador visitante e este pasa por riba do porteiro sin que poida facer nada por atallalo.
Na segunda metade ámbolos dous equipos teñen ocasións, aínda que a mais clara é para os locais que no minuto 25 fan que Marcos se luzca con unha gran parada e nunha segunda pouco mais tarde.
No minuto 30 o Matela consigue o empate logo de transformar Sarceda un penalti.
Partido duro e donde o colexiado Iago Castro Peralta se mostrou bastante pasota ante as moitas patadas que se deron e sin embargo castigou con amarelas tódalas protestas.