TEMPORADA 2017-2018

martes, 17 de septiembre de 2013

MATELA -OUROL

Primeiro partido desta nova tempada 2013/2014.
Comezamos na casa contra o Ourol con una derrota pola mínima (0-1); gol que conseguen os visitantes no minuto 10 de xogo logo do saque dunha falta.
O Matela non fixo un bo partido pero tampouco mereceu a derrota. Non tivo sorte de cara o gol pese a ter varias ocasións.
Os visitantes xogarian dende o minuto 73 con dez homes logo da expulsión de Adrián que ve a segunda amarela por zancadillear a un contrario que se quedaba só diante do porteiro, por esta mesma razón tamén o Matela queda con dez a falta de cinco minutos para o remate do encontro tras amosarlle  a roxa directa a Ismael.
Colexiado: Javier Gómez Martín