viernes, 18 de septiembre de 2015

PRIMEIRA XORNADA: MATELA - RIOAVESO

Como non puiden asistir ó inicio da temporada, limítome a transcribir o que poñía O Progreso o luns.

O Matela comezou a temporada cun triunfo no campo de San Lourenzo de Aguiar ante un totalmente renovado Rioaveso, que non conserva ningún xogador do equipo que descendeu fai dous anos.

O cadro visitante inagurou o marcador na primeira xogada do partido (min. 1), na que Xoán logrou batir a Pablo cun bo disparo tras unha indecisión da zaga local.

O Matela buscou a reacción de maneira inmediata e no minuto 6 fixo a igualada por medio de Marcos Tojo, que recolleu coa cabeza un bo pase de Eloy. Este resultado chegou ó descanso.

No segundo tempo, os locais buscaron o gol do triunfo pero o Rioaveso estivo ben en defensa, evitando o gol do triunfo ata o minuto 89 no que Manuel aproveita un rexeite do porteiro visitante para colocar o 2 a 1 definitivo.

A.D.MATELA: Pablo, Alex (min. 70 Alberto), Sarceda (Yago min. 70), Manuel, Pedro, Javi, Eloy, Veiga, Marcos, Oscar (Hugo min. 66) e Bruno (Pichin min. 46).
RIOAVESO: Adrián, Javier, Xesús, Alberto, Martín Tomás Alejandro, Xoán, José M., Alberto Montenegro, Pedro e Sergio. Tamén xogaron: Alejandro Ledo, Pablo e Adrián.

Arbitro: Iván Montero Piñeiro.